BANKJEGYVÁLOGATÓK

CDP / N -Gene Bankjegyválogató

cdp-n-gene-bankjegyvalogatoSzeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani azt az általunk szakmailag az egyik legjobbnak tartott és forgalmazott multi funkciós készüléket, amely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a biztonságos és hatékony bankjegyfeldolgozáshoz és válogatáshoz elengedhetetlen.


BŐVEBBEN >>Numeron - minden funkció egy berendezésben

banjegyszamolo, bankjegyvalogato
A Numeron kompakt módon oldja meg mindazokat a feladatokat, amelyekre korábban csak nagy készpénzfeldolgozó központok voltak képesek: a bankjegyeket megszámolja, címlet szerint azonosítja, valódiságukat és épségüket mindkét oldalon, teljes felületen ellenőrzi, és természetesen mindezen szempontok szerint szétválogatja. Mindez automatikusan, gyorsan, és rendkívül megbízhatóan történik, kiválóan hasznosítható tehát a Numeron mindenhol, ahol jelentős készpénzforgalom bonyolódik: bankokban, pénzszállító vállalkozásoknál, kaszinókban, a kereskedelemben, árucikk-automatákat üzemeltető cégeknél. Maga a berendezés helytakarékos, strapabíró, könnyen kezelhető, s akár hálózatba kapcsolt formában is használható. Kiegészítő elemek alkalmazásával optimálisan hozzáigazítható a felhasználó különleges igényeihez. A következő változatokban kapható:

Numeron D: az alapmodell (funkciók: valódiságvizsgálat, pénznem, címlet, emisszió (típus) felismerése és válogatása, számolás, képállás szerinti válogatás, bankjegyhibák érzékelése, befizetés összegszerű elszámolása, befizetési jelentések nyomtatása)

Numeron T: a fentieken kívül felismeri és kiválogatja a ragasztószalaggal megjavított elemeket is (T = tape)

Numeron DU, illetve TU: az amerikai dollár bankjegyek kezelésére is alkalmas változatok

Numeron F: a ragasztószalagokon kívül a bankjegyek épségét és szennyezettségét is érzékeli (F = fitness)

Nvision™
Bankjegy-visszaforgatást támogató eszközbankjegyszamolo, bankjegyvalogato
A takarékszövetkezetek, bankfiókok, kaszinók ideális eszközeként az Nvision™ egy nagy sebességű, kompakt és sokoldalú bankjegyválogató, amely forgalomképesség szerinti válogatást is végez. A több valutát kezelő Nvision támogatja az MNB és az ECB bankjegyvisszaforgatási követelményeit. A berendezés kompakt, hordozható, és egyszerűen kezelhető. A készülék pénztárosi pozícióban, vagy "back-office" módban, értéktárban is jól alkalmazható.

Az Nvision™ két lerakótálcával rendelkezik, és korszerű detektor technológiát vonultat fel a forgalomképesség szerinti válogatáshoz. A gép a szabadalmaztatott GlideFeed™ frikciós etetőrendszert használja, amellyel az elhasznált bankjegyek is elakadás nélkül adagolhatók. A kétzsebes kialakítás nem jelent kompromisszumot a gyakorlati használatban, mert néhány lépésben, megismételt futtatással mindig el lehet érni a kívánt eredményt. A gép ennek érdekében nagyon egyszerűen, néhány gombnyomással működtethető, kezelése kezdőknek sem okoz gondot.

Az Nvision™ egy csúcsminőségű, de költséghatékony megoldás a bankjegy-visszaforgatást előíró szabályoknak való megfelelésre, ezért ideális választás a bankfiókok, takarékpénztárak, vagy kaszinók, illetve kiskereskedelmi központok számára.

Feldolgozási teljesítmény:
Gyűjtőkapacitás:
Interfészek:
Méretek:
Tömeg:
Tápfeszültség:

1.000 db/perc (max.)
2 x 200 bankjegy max.
RS-232, USB, printer
470x420x375 mm
22 kg
230V / 50Hz